Uitstekend
Gebaseerd op 23 recensies
Anouar Jardi
Anouar Jardi
2023-01-19
Je krijgt hele duidelijke lessen, ook als je geen rijervaring hebt leer je hier snel en goed alle dingen die je moet weten om je rijbewijs te halen. deze rijschool is zeker een aanrader!
Nigel degreca
Nigel degreca
2022-12-29
Hele goede rijschool met aandacht voor de leerling. Mijn dochter is in 1 keer geslaagd bij deze rijschool. Fijn dat een tussentijdse toets standaard in het pakket zit. Dit verhoogt de kans op slagen aanzienlijk👍 Dank heren!!
Adam Afif Privé
Adam Afif Privé
2022-12-29
Top service! Ben geslaagd bij deze rijschool, ik ben goed behandeld en er wordt geluisterd naar je benodigdheden (als die er zijn). Zijn er vragen, dan beantwoord de rij-instructeur ze gelijk. Flexibele tijden ect een en al top!
Bilal Elbadaoui
Bilal Elbadaoui
2022-12-14
Team Winning is een fijne rijschool met een goede rij instructeur , waar je snel je rijbewijs haalt duidelijke uitleg krijgt en een chille auto rijd. Zeker een aanrader 👌🏼
benicio
benicio
2022-12-12
Ongetwijfeld Beste rijschool in de omgeving
JPC Nobel
JPC Nobel
2022-12-07
Zeer goede rijschool, er wordt op een goede manier gekeken welke manier van lesgeven het beste bij je past. Ook wordt er op een perfecte manier lesgegeven waardoor je alles snel en goed leert en het ook in de praktijk kan uitvoeren. Gister bij deze toppers geslaagd. Na slechte ervaringen bij andere rijscholen kan ik iedereen met zekerheid zeggen twijfel niet en neem les bij Autorijschool Winning!
Justin
Justin
2022-10-26
Ik was opzoek naar een rijschool waar ik snel terecht kon en ik kwam uit bij rijschool Winning. Ik kon daar gelijk beginnen met lessen en het examen werd al na een paar lessen ingepland. De lessen waren heel leerzaam en alles werd goed gepland. Ik ging goed voorbereid en met veel zelfvertrouwen het examen in. En ik ben vandaag in 1x geslaagd. Dankjewel voor de leuke en leerzame lessen!
Adam R
Adam R
2022-10-06
In 1x geslaagd door rijschool winning!
lyam Breuseker
lyam Breuseker
2022-09-15
Hoge kwaliteit van lesgeven Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen dankzij rijschool Winning! De manier van lesgeven is uitstekend en je leert hier stapsgewijs. Ik ben zeer dankbaar voor de leerzame en nuttige lessen! Een tip voor leerlingen is: doe de tussentijdse toets als je goed voorbereid het examen in wilt gaan
Ayoub_psauw loco
Ayoub_psauw loco
2022-08-29
Ik wil rijschool Winning bedanken voor de uitstekende lessen die ik heb gekregen. Natuurlijk had ik op het begin ook moeite met bepaalde verrichtingen, maar daar zijn we snel overheen gegroeid. Alles word stap voor stap duidelijk uitgelegd. Met trots kan ik zeggen dat ik binnen 1 keer geslaagd ben. Ik raad jullie het zeker aan!
Onze Toppers